Google Street View | Trusted

La tecnologia de Google Maps arriba dins del seu negoci amb el programa Street View | Trusted, una excel·lent manera d'obrir les portes del seu establiment 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, 365 dies a l'any, de manera interactiva però no necessàriament presencial.

 

Street View | Trusted és la oportunitat de mostrar la seva cura per la decoració, el seu ambient acollidor, les seves vistes espectaculars o l'estat impecable de les seves instal·lacions, i a més, ajudarà a posicionar de millor manera a Google el seu establiment, ja que tota la informació necessària per realitzar aquest tour virtual és considerada informació valuosa pel funcionament del buscador i la seva indexació.

 

Dependent de Google, i amb el seu segell de qualitat (per això tots els tours realitzats són revisats per el departament de control de qualitat de Google), serà accessible des de Google, Google Maps i Google Street View des de l'ordinador, i des del navegador i l'aplicació Google Maps per a dispositius mòbils i tablets.

 

Penjat als servidors de l'empresa americana, aquest tour no serà retirat sota cap concepte, estant sempre disponible pels seus consumidors, habituats a fer servir l'intuïtiu funcionament de Google, amb l'absència de barreres de llenguatge. 

 

El cost d'aquests projectes depèn en gran mesura del tipus d'establiment, i sobretot la mida d'aquest. Per tant, recomanem que es posin en contacte amb nosaltres per poder realitzar una visita informativa i un pressupost inicial.

El manteniment d'aquest tour és totalment gratuït, sense cost d'allotjament ni administració.